Motivációs könyv a kitartás megerősítéséhez és fejlesztéséhez

Tarts velem ezen a különleges motivációs utazáson az életvonalamon keresztül, melynek a végén egészen más szemszögből nézed majd a világot. Igaz történet!

A kötet e-book formájában is elérhető!

Motivációs könyvMotivációs könyvMotivációs könyv

Motiváld magad motivációs könyvekkel!

A motiváció olyan, mint az üzemanyag. Enélkül hiába ülsz autóba, nem fogsz eljutni A-ból B-be. A sebességed, lendületed határozza meg, hogy mekkora motivációt érzel magadban ahhoz, hogy nekiállj tanulni, levizsgázz vagy elérj bármilyen célt, amit kitűzöl magad elé. Teljesen rendben van, ha úgy érzed, az energiaszinted folyamatosan változik és míg egy héttel ezelőtt úgy érezted, meg tudnád váltani a világot, most mindenhez nagyobb kedved van, mint tanulni vagy a céljaidért küzdeni.

A lényeg, hogy figyeld magad, vedd észre, ha csökken a lelkesedésed és mindig gondoskodj arról, hogy kellőképpen motiváld magad.

Az igazi motiváció mindig belülről jön

Ideig-óráig bárki tud rád olyan hatással lenni, hogy utána azt mondod: nem állhat semmi az utamba, én ezt most megcsinálom. Aztán telnek a napok, hetek, jönnek az első nehézségek, kihívások, te pedig egyre fáradtabbnak és lustábbnak érzed magad. Talán magad sem érted, hova tűnt a nagy elhatározásod, hited, céltudatosságod? A változás természetes jelenség akkor is, ha a lelkesedésedről van szó. Senki sem pörög ezerrel a nap 24 órájában heteken, hónapokon, éveken keresztül. Ezt úgy képzeld el, mint egy hullámvonalat, aminek mindenkinél máshogy változik a kilengési íve, alsó-felső amplitúdója. Nem az a lényeg, hogy mindig a csúcson legyél. A magas energiaszintet legfeljebb csak ideig-óráig tudod tartani, utána biztosan csökkenni fog. Sokkal fontosabb, hogy nyomon kövesd ezt a változást és amikor szükségét érzed, képes legyél motiválni magad. Erre nagyon jók a motivációs könyvek.

Motivációs könyvek

A motivációs könyvek erőt adnak?

A motivációs könyvek segítenek visszatölteni az üzemanyagot a gépezetbe. Lehet, hogy csak egy gondolatra van szükséged ahhoz, hogy újra lendületbe gyere vagy egy új élettörténet lesz az, ami átsegít a hullámvölgyön.

Én magam is készítettem egy motivációs könyvet A kitartás kézzelfogható csodái címmel, amiben a saját élettapasztalataimat osztom meg veled. Könyvem hatékony eszköz lesz a kezedben a kitartásod fejlesztéséhez. Persze nem feltétlenül csak az olvasásba tudsz kapaszkodni. Bármi motivációt adhat, ami után magasabb energiaszintbe kerülsz. Ez lehet például a sport vagy egy inspiráló film, de lehet, hogy csak ki kell pihenned magad és másnap dupla akkora energiával vágsz bele a dolgaidba. Készülj fel előre, hogy legyen mihez nyúlnod, amikor úgy érzed, fogytán a motivációd!

» Megrendelem a könyvet a webáruházból «
Átirányítalak egy másik weboldalamra, ahol megvásárolhatod a könyvet.