Motivációs könyv a kitartás megerősítéséhez és fejlesztéséhez

Tarts velem ezen a különleges motivációs utazáson az életvonalamon keresztül, melynek a végén egészen más szemszögből nézed majd a világot. Igaz történet!

A kötet e-book formájában is elérhető!

Motivációs könyvMotivációs könyvMotivációs könyv

Önfejlesztő könyvek nem csak nőknek

Talán néha úgy tűnik, hogy a nők és férfiak külön bolygóról jöttek, de ha kicsit nyitottabbak és elfogadóbbak vagyunk egymással, akkor észrevehetjük ennek az előnyeit is. Szinte nincs olyan dolog, amit teljesen ugyanúgy látnánk. Ennek rengeteg pozitívuma a kreatív szakmáknál jelentkezik, ahol különböző nézőpontokból is érdemes megvizsgálni egy-egy problémát, hiszen azokra ugyanis több jó megoldás is létezhet. A nők is szinte bármiben sikeresek lehetnek, ha kitartóan tanulnak és időt, energiát fordítanak az önfejlesztésre.

Önfejlesztő könyvek nőknek vagy önfejlesztő könyvek férfiaknak?

A nők valószínűleg előbb ismerik fel az önfejlesztés fontosságát, hiszen ők általában jobban reflektálnak magukra és többet foglalkoznak az érzéseikkel, gondolataikkal. Azzal, hogy bizonyos helyzetekhez hogyan viszonyulnak, miért úgy reagálnak, ahogy és min kellene változtatni ahhoz, hogy a dolgok jobban működjenek. Ez által pedig hamarabb jutnak el oda, hogy beismerjék maguknak, bizony van, amiben fejlődniük kell.

Tévhit azonban, hogy az önfejlesztő könyvek nőknek szólnak elsődlegesen, hiszen a férfiak is rengeteget tudnak tanulni azokból az írásokból, amiknek központi témája önmagunk megismerése, illetve a képességeink fejlesztése.

Férfiként én is tapasztalatom, hogy milyen sokat tud adni egy-egy gondolkodásformáló könyv vagy sikeres életútról szóló történet. Ez inspirált arra, hogy megírjam a saját utamat, egészen onnan, hogy nem értettem a matekot, majd megbuktam programozásból egészen odáig, hogy most sikeres tanár és vállalkozó vagyok.

A kitartás kézzelfogható csodái című könyvem érthető példákon, az élettörténetemen keresztül ad konkrét eszközöket a kitartás gyakorlati elsajátításához. A fejezetek végén olyan önismereti feladatokat találsz, melyek segítenek neked abban, hogy miképp hozd ki magadból a legjobb teljesítményt.

Önfejlesztő könyvek nőknek, önfejlesztő könyvek férfiaknak

Miért fontos az önfejlesztés?

Az élet sajnos kiszámíthatatlan. Sohasem tudhatod, hogy mikor veszíted el azt, amid van és mikor kerülsz olyan helyzetbe, amikor magadon kívül senki másra nem számíthatsz. Az egyetlen dolog, ami mindig, minden körülmények között megmarad neked és amit soha senki nem vehet el tőled, a tudás, amit a magadévá teszel és azok a képességek, amiket elsajátítasz és idővel egyre magasabb szintre fejlesztesz.

Ez határozza meg azt, hogy helyt tudsz-e állni az életben, tudsz-e alkalmazkodni a változásokhoz és újra tudsz-e kezdeni mindent, amikor arra van szükség.

Legyél férfi vagy nő, erre neked is képesnek kell lenned, ha sikeresnek szeretnéd érezni magad az életben. Az önfejlesztő könyvek férfiaknak is rengeteg iránymutatást és értékes gondolatot, tanulságot adnak ehhez.

» Megrendelem a könyvet a webáruházból «
Átirányítalak egy másik weboldalamra, ahol megvásárolhatod a könyvet.