Motivációs könyv a kitartás megerősítéséhez és fejlesztéséhez

Tarts velem ezen a különleges motivációs utazáson az életvonalamon keresztül, melynek a végén egészen más szemszögből nézed majd a világot. Igaz történet!

A kötet e-book formájában is elérhető!

Motivációs könyvMotivációs könyvMotivációs könyv

Hogyan fejleszd a kitartásodat?

A kitartás fejlesztése az egyik legfontosabb feladat, ha bármit is sikerre akarsz vinni az életben. Ha többre vágysz, mint amid van és többet akarsz, mint amit eddig elértél az életben, az azt jelenti, hogy fejlődnöd kell.

Fejlődni pedig csak úgy tudsz, ha átléped a komfortzónádat és olyan dolgokat teszel, amit eddig nem.

Például mostantól minden nap teszel valamit a kitűzött céljaidért ahelyett, hogy félretennéd vagy halogatnád. Vagy ha a tanulással vannak gondjaid, akkor változtatsz a tanulási szokásaidon, az eddig használt könyveiden, módszereiden annak érdekében, hogy hatékonyabban tudj haladni.

A kitartás fejlesztése hosszú folyamat. Tanulj az én történetemből!

Jómagam is hosszú utat jártam be, míg eljutottam oda, hogy a tudásom magas szintre emeljem és elérjem azokat a célokat, amiket kitűztem magam elé. Bár még fiatal vagyok, az élet elém is sok nehézséget és elsőre megugorhatatlan akadályt állított. Őszintén szólva ezer okom lett volna arra, hogy feladjam és az egyszerűbb, kényelmesebb utat válasszam. Erről szól A kitartás kézzelfogható csodái című motivációs könyvem, amit mindenképp olvass el, ha úgy érzed, több van benned és te is nagy dolgokra vagy hivatott az életben.

Kitartás fejlesztése

A kérdésre, hogy hogyan fejleszd a kitartásodat, ez az első válaszom: olvass annyi inspiráló élettörténetet, amennyit csak tudsz! Egyrészt azért, mert így látod, hogy a siker senkinek sem hullik csak úgy az ölébe, másrészt pedig azért, mert mások tapasztalásaiból, megéléseiből te is rengeteget tudsz tanulni.

  • Vajon ők, akik ott vannak, ahova te indulsz, hogy gondolkodnak?
  • Mi alapján hozzák meg a döntéseiket? Hogy élik a mindennapjaikat?
  • Mit tesznek a céljaik elérése érdekében?

Tanulj tőlük és fejleszd magad, hogy minden szükséges tudást és képességet el tudj sajátítani.

Lépj ki a komfortzónádból!

A kitartás fejlesztése a komfortzónádon túl kezdődik. Ha mindig csak annyit tanulsz, amennyi éppen jólesik vagy mindig csak azokat a feladatokat gyakorlod, amik az aktuális tudásszintednek megfelelnek, akkor nem fogsz fejlődni. Fejlődés nélkül pedig nincs haladás. Tudom, hogy néha sokkal kényelmesebb nézni egy filmet a Netflixen vagy elmenni a barátokkal lazulni. Ezek is fontos dolgok, de nem akkor, ha már napok óta nem tettél a saját céljaidért. Képzeld csak el, mennyivel jobban éreznéd magad és büszkébben pihennél vagy szórakoznál azzal a tudattal, hogy ma is tettél a céljaidért.

» Megrendelem a könyvet a webáruházból «
Átirányítalak egy másik weboldalamra, ahol megvásárolhatod a könyvet.