Motivációs könyv a kitartás megerősítéséhez és fejlesztéséhez

Tarts velem ezen a különleges motivációs utazáson az életvonalamon keresztül, melynek a végén egészen más szemszögből nézed majd a világot. Igaz történet!

A kötet e-book formájában is elérhető!

Motivációs könyvMotivációs könyvMotivációs könyv

Milyen önfejlesztő könyveket olvass?

Az önfejlesztés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy elérd a céljaidat és sikerre tudd vinni azokat a dolgokat, amiket szeretnél. Ez egy nagyon széles terület, aminek egyik része a gondolkodásod fejlesztése, építése. Rengeteg kiváló könyv van a témában, ami segítségedre lehet, de különösen a sikeres életutakról, élettörténetekről szóló és a gondolkodásformáló írásokat ajánlom neked.

Ezek által betekintést kaphatsz abba, hogy ki milyen gondolkodással érte el azokat a mérföldköveket, amiket te is el szeretnél.

Mások tapasztalásaiból olyan tanulságokat tudsz levonni, amik számodra is hatalmas lendületet, inspirációt adhatnak a tanuláshoz, a sikeres vizsgázáshoz vagy bármihez, amiben úgy érzed, van hova fejlődnöd.

Sikeres élettörténetek

Mivel jó magam is írtam a saját utamról: A kitartás kézzelfogható csodái címmel, így ez az első, amit az önfejlesztő könyvek sorában figyelmedbe ajánlok. Már a kezdetektől fogva kihívások elé állított az élet, így nekem már egészen fiatalon el kellett döntenem, melyik utat választom.

  • A könnyebbiket, ami lehet, hogy kényelmes, de nem építő és hosszú távon nem engem és a céljaimat szolgálja.
  • Vagy a kevésbé komfortosat, ami lehet, hogy nem könnyű, de olyan csodákat rejt, amikre sehol máshol nem találok rá.

Számomra nem volt kérdés. Tudtam, mik a céljaim és mindent képes voltam megtenni értük, hogy végül elérjem őket. Ha kellett, akkor gondolkodás nélkül kiléptem a komfortzónámból. Te mit tennél?

Önfejlesztő könyvek

Persze bárki más élettörténetéből is sokat tanulhatsz, akit inspirálónak érzel vagy akinek valamiért tiszteled a munkásságát. Említhetném Steve Jobsot vagy Elon Muskot példaként, de nem feltétlenül csak olyan emberektől tanulhatsz, akik műszaki területen értek el sikereket. Légy kreatív és találd meg a példaképeidet, akikre felnézel!

Önfejlesztő könyvek, gondolkodásformáló könyvek

Ha kicsit jobban is belemélyedsz az önfejlesztő könyvek világába, lehet, hogy a bőség zavara miatt hirtelen azt sem tudod, melyiket olvasd. Nyugodtan nézelődj, válogass, de tudd, nem az a lényeg, hogy megtaláld a világ legjobb könyveit, amiket a nagyok is olvastak, hanem az, hogy mindig legyen egy, amit épp olvasol. Mint sok minden másban is, amit azért csinálunk, hogy fejlődjünk, ebben is fontos a folyamatosság. A kitartásod növelése hosszú folyamat, amin minden nap csiszolnod kell egy kicsit.

Légy következetes és írd össze előre azokat a könyveket, amiket mindenképp el szeretnél olvasni!

Így amikor befejezed az egyiket, utána nem lesz kérdés, hogy melyikkel folytasd, hiszen válogathatsz a listádról. Figyeld magad, milyen kérdések foglalkoztatnak, milyen témák érdekelnek a legjobban! Válaszd ki ennek megfelelően az aktuális olvasnivalódat!

» Megrendelem a könyvet a webáruházból «
Átirányítalak egy másik weboldalamra, ahol megvásárolhatod a könyvet.