Motivációs könyv a kitartás megerősítéséhez és fejlesztéséhez

Tarts velem ezen a különleges motivációs utazáson az életvonalamon keresztül, melynek a végén egészen más szemszögből nézed majd a világot. Igaz történet!

A kötet e-book formájában is elérhető!

Motivációs könyvMotivációs könyvMotivációs könyv

Ajándékozz motivációs könyvet!

Motivációra mindenkinek szüksége van ahhoz, hogy jól teljesítsen és hosszú távon is szép eredményeket érjen el. A motiváció szintje azonban folyamatosan változik. Csökken, amikor nehézséggel, problémával találkozunk vagy elfáradunk a sok tanulásban, munkában. És nő, amikor valami olyan dolgot csinálunk, ami megerősíti bennünk, hogy jó úton haladunk és visszahozza a lelkesedésünket, az önmagunkba és az álmainkba vetett hitünket. Ha van egy céltudatos barátod, ismerősöd, akiről tudod, hogy kitartóan dolgozik a céljain, akkor van egy szuper hírem: most meglepheted egy különleges motivációs könyvvel.

Sokkal több, mint egy könyv

Bár a motivációs könyv csak egy tárgy, valójában sokkal többet ajándékozol vele. Merthogy nem a kézzelfogható része a lényeg, hanem az, amit megtanul és magáévá tesz belőle az olvasója. Eddigi pályafutásom során nagyon sokféle emberrel találkoztam már. Voltak, akikben nagy volt az akarás, a tettrekészség, és addig nem álltak meg, amíg el nem érték a céljaikat. Sokan közülük ma is sikeres utat járnak be a szakmájukban. És sajnos sokan voltak olyanok is, akikben ugyanúgy ott volt a tehetség, de mégsem voltak elég motiváltak és kitartóak ahhoz, hogy elérjék a kitűzött céljaikat.

Ők adták számomra az ihletet ahhoz, hogy megírjam a történetemet és a saját példámon keresztül adjam át azt a nagyon egyszerű, mégis rendkívül fontos üzenetet: csak rajtad múlik, mit érsz el az életben.

Ez a motivációs könyv ajándékba adva is nagyon jól működik, mivel érthető példákon, az élettörténetemen keresztül ad konkrét eszközöket a kitartás gyakorlati elsajátításához.

Könyv ajándékba, motivációs könyv

A motivációs könyv egy kedves és hasznos ajándék

A legszebb ajándék mindig az, amivel őszintén ki tudjuk fejezni a másik iránt a szeretetünket, törődésünket. Ha te is lelkiismeretes vagy, akkor nem véletlen, hogy sok időt töltesz a tökéletes ajándék felkutatásával. Fontos, hogy a másik arcán valódi örömöt láss és biztos legyél abban, hogy jól döntöttél.

A motivációs könyv a lehető legjobb ajándék, ha valakinek nagy céljai, álmai vannak és nem rest tenni értük.

Ez esetben biztos, hogy jól jön neki egy kis plusz motiváció, amit az olvasás tud adni számára. A könyvemben a saját nehézségeim bemutatásán túl konkrét eszközöket is adok ahhoz, hogy hogyan tudjuk fejleszteni a kitartásunkat és hogyan hozhatjuk ki magunkból a tőlünk telhető legjobb teljesítményt.

» Megrendelem a könyvet a webáruházból «
Átirányítalak egy másik weboldalamra, ahol megvásárolhatod a könyvet.