Motivációs könyv a kitartás megerősítéséhez és fejlesztéséhez

Tarts velem ezen a különleges motivációs utazáson az életvonalamon keresztül, melynek a végén egészen más szemszögből nézed majd a világot. Igaz történet!

A kötet e-book formájában is elérhető!

Motivációs könyvMotivációs könyvMotivációs könyv

Önfejlesztés a tanulásban

Hogy jön az önfejlesztés a tanuláshoz? Nos, a gondolkodásunk, kitartásunk és úgy összességében a képességeink, azaz önmagunk fejlesztése az egyik legfontosabb feladat, ha bármiben sikeresek szeretnénk lenni. Ez alól a tanulás sem kivétel. Bármit megtanulhatsz, amit meg akarsz és bárki lehetsz, aki lenni akarsz.

Csak rajtad múlik, hogy hajlandó vagy-e beletenni az időt, energiát abba, hogy céltudatosan, kitartóan haladj az általad választott úton.

Ha igen, akkor egy biztos: szükséged lesz arra, hogy folyamatosan fejleszd magad.

Tudtad, hogy a kitartás is egy képesség?

Fontos, hogy tudd, senki nem születik kitartónak. Ez nem olyan, amit genetikailag öröklünk vagy amit otthonról hozunk. Persze sokat számít, hogy mit látunk a szüleinktől és mire nevelnek minket. Ennek nagy jelentősége van abban, hogy hogyan állunk bizonyos dolgokhoz és hogyan reagálunk, amikor kudarc ér minket. Ugyanakkor, mivel a kitartás nem több, mint egy képesség, ezért bárki ki tudja fejleszteni magában.

Erre jó magam vagyok az egyik legjobb példa. A történetemet A kitartás kézzelfogható csodái című motivációs könyvemben olvashatod el. Igazából mindenkiben van kitartás, hiszen életünk során mindannyian kerülünk olyan helyzetbe, amikor kitartónak kell lennünk. Csak vannak, akikben kevesebb, másokban több az akarás és az én is meg tudom csinálni érzés. A kérdés csak az, hogy ki lesz az, aki nem hagyja annyiban a dolgot és a nehézségek ellenére is tovább próbálkozik. Nem véletlen, hogy az önfejlesztés során az egyik legfontosabb feladat a kitartásunk fejlesztése.

Önfejlesztés

Az önfejlesztés a siker kulcsa

A gondolkodásunk határozza meg, hogy a problémákról hogyan gondolkodunk. Biztos te is hallottál már olyan embereket, akik napestig tudnak panaszkodni a problémáikról. A választás a tiéd. Csinálhatod te is ezt, vagy mondhatod inkább azt, hogy a problémák valójában feladatok, amiket meg kell oldanod ahhoz, hogy szintet tudj lépni.

Minden egyes nehézséggel, amin ezzel a gondolkodással túljutsz, egyre nagyobb lesz az önbizalmad, fejlődik a kitartásod, az önmagadról és a világról alkotott képed.

Mivel az életben alapvetően korlátlan lehetőség áll rendelkezésünkre, ezért minden problémára van megoldás. Igen, még arra is, amire itt és most úgy tűnik, hogy nincs. A te feladatod, hogy ezt megtaláld. Ebben nyújt támogatást számodra az önfejlesztés, aminek a pozitív hatását az életed minden területén érezni fogod.

» Megrendelem a könyvet a webáruházból «
Átirányítalak egy másik weboldalamra, ahol megvásárolhatod a könyvet.